oneDOMUS is Loxone Silver Partner

Na een week van training op het hoofdkantoor van Loxone BeNeLux hebben wij volledige bijscholing gehad. Zo hebben we kennis gemaakt met nieuwe producten en het verbeteren van automatiseringen in én om het huis. Hierdoor kunnen wij uw huidige of toekomstige woning nog beter automatiseren.

oneDOMUS is nu een Loxone Silver Partner geworden, en dat is geweldig nieuws voor jou als je geïnteresseerd bent in een slimme woning. Wat betekent dit precies? Nou, Loxone is een bedrijf dat slimme huisoplossingen biedt, en als Silver Partner heeft oneDOMUS bewezen dat ze de kennis en ervaring hebben om deze systemen perfect te installeren en te optimaliseren.

Een slim huis van Loxone, geïnstalleerd door een specialist zoals oneDOMUS, kan jouw leven een stuk makkelijker maken. Stel je voor dat jouw verlichting, klimaatregeling en zelfs je beveiligingssysteem allemaal automatisch werken, precies zoals jij het wilt. En dat is niet alles – deze systemen kunnen ook helpen om energie te besparen, wat zowel goed is voor jouw portemonnee als voor het milieu.

Als een Loxone Silver Partner kan oneDOMUS je ook helpen met het optimaliseren van een bestaand Loxone systeem. Dat betekent dat als je al een Loxone systeem hebt, wij het nog beter kunnen afstemmen op jouw behoeften. Of je nu fijnere instellingen voor je verlichting wilt, een betere klimaatbeheersing, of verbeterde veiligheidsfuncties – wij kunnen het voor je regelen.

Dus, als je geïnteresseerd bent in een slim huis of als je jouw bestaande Loxone systeem wilt verbeteren, zijn wij de specialist die je nodig hebt. Je kunt meer te weten komen over onze diensten en meer over Loxone Smart Home systemen vind je op Loxone.com.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geschreven op: 6 april 2018

Advies nodig?