Een greep uit onze projecten

Omdat wij de privacy van onze klanten respecteren kunnen we niet altijd het volledige project in beeld brengen..

Benieuwd naar wat onze klanten zeggen?

5,0 29 reviews

 • Avatar Michael Hendriks ★★★★★ 4 maanden geleden
  Oscar heeft in ons nieuwbouwhuis de complete Loxone configuratie voor zijn rekening genomen. Het aanleggen van de bekabeling ging in samenspraak met de Aannemer, zodat alle componenten op de juiste positie … (Lees verder) konden worden geplaatst.
  Oscar heeft de bekabeling afgemonteerd in de door hem samengestelde kast met componenten.
  De complete installatie heeft Oscar in samenspraak met o.a. de aannemer en lichtontwerper opgezet en uitgevoerd.
  Oscar heeft goede kennis van zaken, denkt met je mee en kent het Loxone systeem op alle fronten.
  Geen vraag is hem te veel of te gek; bijna alles is mogelijk.
  Oscar werkt rustig, netjes en secuur, komt zijn afspraken na en is ook na oplevering zeer goed bereikbaar voor vragen of wijzigingen aan de configuratie.
  Wij kunnen Oscar / oneDOMUS zeker aanbevelen.
  We hebben dagelijks veel plezier van het Loxone Systeem.
 • Avatar Mark Verzeilberg ★★★★★ 3 maanden geleden
  Oscar heeft veel ervaring met het opzetten van een Loxone project. Na oplevering goed contact gehad om zelf de configuratie te onderhouden. Ook de samenwerking tussen Oscar en onze aannemer verliep prima, … (Lees verder) waardoor de oplevering van de installatie snel verliep.
 • Avatar Christina Bazán y Kapteijns ★★★★★ 6 maanden geleden
  Super fijn dat ons Tado verwarming systeem nu perfect geïnstalleerd is. Oscar heeft ook fijn meegedacht met onze wensen en te bestellen setup. Beviel zo goed dat we nu ook doorpakken en hem onze slimme … (Lees verder) verlichting gaan laten aanleggen.
 • Avatar Ruben Plomp ★★★★★ 8 maanden geleden
  Wij hadden een probleem met het tado systeem toen wij in ons nieuwe huis kwamen wonen. Oscar regelde binnen 6 uur dat het systeem op afstand werd gefixt en we de verwarming weer konden bedienen. Top service! … (Lees verder)
 • Avatar petra van den dungen ★★★★★ 2 jaar geleden
  Wauw, als dit geen service is van een bedrijf..... ik wilde graag dat ze langskwamen omdat ik mijn Tado slimme radiatorknoppen niet goed aangesloten kreeg.
  D.m.v. het sturen van fotos kon Oscar mij vertellen
  … (Lees verder) welke tussenstukken ik moest gebruiken. En toen het nog niet helemaal lukte, gaf hij mij nog advies op andere vragen.
  Dit heeft Oscar best wel wat tijd gekost en dat gewoon helemaal gratis. Ik ben zo blij dat er nog mensen zoals Oscar bestaan!!
  Nog een keer super bedankt Oscar!
 • Avatar Giovanni Vierling ★★★★★ 3 jaar geleden
  Nadat ik om een offerte voor levering en installatie van smart thermostaten van het merk TADO had gevraagd, is deze snel verzorgd. Ook mijn verdere vragen werden snel beantwoord. De afhandeling van de … (Lees verder) order gaat vlot, professioneel en is zeer verzorgd. De monteur kwam op het aangegeven tijdstip en was binnen 30 minuten klaar. 6 Thermostaat kranen en volledige installatie in mijn smart home. Alles loop als een zonnetje.
 • Avatar Bram Jetten ★★★★★ 5 maanden geleden
  Service waar Tado een puntje aan kan zuigen! Snel, to the point en meteen opgelost!
 • Avatar Mark Huijnen ★★★★★ 2 jaar geleden
  Ein-de-lijk iemand die weet hoe je een Tado systeem aansluit in een huis met vloerverwarming en verschillende radiatoren. Ze versterekken duidelijke instructies voor je loodgieter om leidingen aan te passen … (Lees verder) (en zijn bereikbaar om vragen van loodgieter te beantwoorden). En komen langs om Tado systeem te installeren en configureren. Niet duur, wel goede service!
 • Avatar Rutger S ★★★★★ 3 jaar geleden
  Na een dag tevergeefs proberen om zelf Tado werkend te krijgen heb ik oneDOMUS een e-mail gestuurd of ze mij konden helpen. Oscar reageerde direct en een paar dagen later reed hij voor. Binnen no time … (Lees verder) had hij alles geïnstalleerd en ingesteld en kreeg ik duidelijke uitleg. Het systeem werkt nu als een zonnetje!
  Dat was een goede reden om hem ook te vragen om een camera te installeren. Ik ontving een prima offerte en een week later hing er een camera aan mijn gevel. Weer werd ik voorzien van een goede uitleg. Dezelfde week heeft hij op eigen initiatief de camera ook voor de nacht beter ingesteld. De camera geeft nu verbluffend goede beelden.
  Als ik thuis nog iets wil automatiseren ga ik zeker oneDOMUS inschakelen.
 • Avatar Mandy van Beek ★★★★★ 6 jaar geleden
  Vriendelijke en zeer kundige man. Hij heeft bij mij de Nest Hello deurbel en de Nest Protect - Slimme rook- en koolmonoxidemelder geplaatst. De Nest Hello Deurbel is nog redelijk nieuw in Nederland, waardoor … (Lees verder) hij ook duidelijk van tevoren aangaf dat er extra kosten bij zouden komen zoals een transformator en een gong deurbel. De installatie liep goed, hij werkt netjes en legde ook uit wat hij aan het doen was. De rookmelders waren ook zo geïnstalleerd, ik had er 1 op netstroom en 1 op batterij. de koppeling in de Nest app was ook zo geregeld en ik heb nu groots uitzicht bij mijn voordeur via de Nest Hello en ik heb nu door mijn hele huis rookmelders! helemaal happy! Zowel deze installateur van oneDOMUS als de Nest producten zijn een grote aanrader!

Na een duidelijke uitleg in het eerste gesprek met Oscar, waren wij al erg enthousiast over Loxone. 
We hadden een ander systeem in ons huis zitten die heel veel storingen gaf en slecht functioneerde.
Aangezien ik rolstoel afhankelijk ben, ben ik ook afhankelijk van domotica. En daarvoor heb ik een systeem nodig met weinig tot geen storingen. Wat Oscar schetste leek een utopie maar inmiddels een paar maanden Loxone in huis en alles wat Oscar in het eerste gesprek schetste, blijkt ook praktijk. 
Een mooi systeem, waarop eigenlijk al onze domotica wensen opgenomen kunnen worden. 
Ik kan vanuit de app alle belangrijke zaken bedienen, dakramen, lampen, rolluiken.
Van verwarming, tot automatisch deur openen en Oscar heeft zelfs een melder voor de brievenbus gerealiseerd!
Met Loxone nog geen storingen gehad en voor de finetuning is Oscar goed bereikbaar en past hij snel dingen voor ons aan. 
Nog geen moment spijt van de keuze en erg blij, want een goed werkend systeem betekent voor mij echt vrijheid!
Lisette

Loxone

Oscar heeft in ons nieuwbouwhuis de complete Loxone configuratie voor zijn rekening genomen. Het aanleggen van de bekabeling ging in samenspraak met de Aannemer, zodat alle componenten op de juiste positie konden worden geplaatst.
Oscar heeft de bekabeling afgemonteerd in de door hem samengestelde kast met componenten.
De complete installatie heeft Oscar in samenspraak met o.a. de aannemer en lichtontwerper opgezet en uitgevoerd.
Oscar heeft goede kennis van zaken, denkt met je mee en kent het Loxone systeem op alle fronten. Geen vraag is hem te veel of te gek; bijna alles is mogelijk.
Oscar werkt rustig, netjes en secuur, komt zijn afspraken na en is ook na oplevering zeer goed bereikbaar voor vragen of wijzigingen aan de configuratie.
Wij kunnen Oscar / oneDOMUS zeker aanbevelen. We hebben dagelijks veel plezier van het Loxone Systeem.

Michaël

Loxone

Oscar van oneDOMUS heeft op professionele wijze domotica aangesloten in ons huis. Vooral het alarmsysteem werkt fijn. Voor alle problemen werd op vakkundige en rustige wijze een oplossing gezocht. Een aanrader!

Renee

Loxone