Philips Hue en nest installatie

mei 14, 2017

Voor een klant uit Arnhem heeft oneDOMUS een installatie verzorgt met Philips Hue lampen en nest thermostaat, rookmelders en camera’s voor binnen en buiten.

Voor deze woning heeft de eigenaar ons gevraagd een systeem te maken zonder veel aanpassingen te doen aan dit huurappartement. Om toch te kunnen genieten van smart-home gemakken is samen met de klant gekozen voor een draadloze oplossing met Philips Hue lampen i.c.m. een nest thermostaat, rookmelders en camera’s.

Wanneer de klant thuis komt gaat de verlichting automatisch aan wanneer dit nodig is (op basis van de lichtopbrengst). Er kan gemakkelijk gekozen worden uit scenes om zo de juiste sfeer te krijgen in huis.
Ook wordt de temperatuur in de woning naar wens ingesteld. Dit werkt op basis van de locatie van de eigenaar ten opzichte van de woning versus de verstreken tijd dat hij/zij van huis is.

De klant is reeds in het bezit van een Logitech afstandsbediening. Hierdoor is het nu ook mogelijk bij bepaalde activiteiten de juiste scenes te activeren op basis van het moment van de dag of de lichtopbrengst.

In het geval van brand zal het systeem naast een luid alarmsignaal ook automatisch de verlichting activeren om zo veilig uit huis te kunnen komen. Wanneer er spraken is van een inbraak zal de verlichting eveneens geactiveerd worden om zo de aandacht te trekken van omwonenden en de inbreker af te schrikken.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren