Hoe tado° jouw thuis slim en comfortabel maakt

Slim verwarmen met tado°: Een nieuwe wereld van comfort

Welkom in de slimme wereld van tado°, waar energiebesparing en comfort hand in hand gaan. tado°, ontworpen en ontwikkeld in Duitsland, is jouw expert in slim verwarmen en energiemanagement. Miljoenen mensen hebben al gekozen voor tado°, en nu is het jouw beurt om de voordelen te ontdekken.

Geavanceerde technologie voor jouw thuis

Met de tado° Slimme Thermostaten kun je tot wel 28% besparen op je energieverbruik, dankzij functies zoals Geolocatie en Slimme Schema’s. Dit zijn geen loze beloftes: onafhankelijk onderzoek door het Fraunhofer Instituut voor Bouwfysica bevestigt deze indrukwekkende besparingen.

Optimaal gebruiksgemak

Het gebruik van de tado° app is kinderspel. Met geavanceerde functies zoals Open Raam Detectie en aansturing per kamer, biedt tado° je een unieke en gebruiksvriendelijke ervaring. Het systeem is zo ontworpen dat het past bij vrijwel elk verwarmingssysteem, of het nu gaat om een cv-ketel, vloerverwarming, of radiatoren.

Installatiegemak… maar soms ook ingewikkeld

De installatie van tado° is in principe eenvoudig en intuïtief. De online installatie-assistent leidt je stap voor stap door het proces. Echter, er kunnen uitzonderingen zijn. Bij complexere systemen, zoals vloerverwarming, kan de installatie ingewikkelder zijn. Hier komt onze expertise als tado professional installateur van pas.

Deskundige installatie en advies

Als gecertificeerd tado professional installateur hebben we alle kennis en ervaring in huis om tado° systemen te installeren, zelfs in combinatie met CV, stadsverwarming, blokverwarming en warmtepompen. We staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw situatie en zorgen voor een probleemloze installatie.

Ook voor installateurs

Ben je zelf een installateur en heb je expertise nodig op het gebied van tado° systemen? Wij delen onze kennis graag met jou. Samen zorgen we ervoor dat meer huizen genieten van slimme, energiezuinige verwarmingssystemen.

Ontdek de wereld van tado° en laat je verrassen door de mogelijkheden van slim verwarmen. Neem voor vragen of advies gerust contact met ons op. We staan voor je klaar om jouw huis te transformeren in een comfortzone van slimme warmte.

Geschreven op: 16 september 2023

Advies nodig?