Smart Home advies

Maak gebruik van onze kennis voor het optimaal voorbereiden van je toekomstige Smart Home.

De juiste voorbereiding

Wil jij een Smart Home? Wij denken graag met je mee over hoe je het beste een woning kunt voorbereiden op domotica.

Wáár en hoe moeten elektronica voorzieningen worden aangebracht of het maken van keuzes in de verschillende Smart Home systemen. Om er zo voor te zorgen dat alles perfect met elkaar kan samenwerken. Ook in de toekomst.

Domotica beveiliging installateur
Smart Home (domotica)

Bij het gebruik van slimme drukknoppen en sensoren gaat het aanleggen van bedrading nèt iets anders als in een traditionele woning. Maak gebruik van onze kennis en ervaring om je woning zo slim mogelijk voor te bereiden op domotica.

Netwerk en WiFi

Tegenwoordig is internet niet meer weg te denken. Bereid je nieuwe woning zo goed mogelijk voor op hedendaagse maar ook toekomstige technieken. Zo ben je na de oplevering perfect voorbereid voor een optimaal netwerk en een perfecte internet ervaring.

Multimedia

Of je nu gebruik wilt maken van KPN, Ziggo of een glasvezel provider om TV te kijken, de keuze die je maakt tijdens de bouw kan gevolgen hebben wanneer je in de toekomst wilt wisselen van provider. Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden.

Ga je voor een draadloos multimediasysteem of een bekabelde audio installatie door je woning? Ook hierover adviseren wij je graag om zo tot een goede voorbereiding van je woning te komen.

Beveiliging

Als je in de toekomst gebruik wilt maken van bijvoorbeeld camera beveiliging is het verstandig vooraf de nodige voorbereidingen te treffen. Hierdoor kunnen kabels netjes weggewerkt worden en de juiste locatie van de camera’s bepaald worden.

Het is ook mogelijk om sensoren weg te laten werken in ramen en deuren ook hierover adviseren wij je graag.

Kenmerken:

  • Professioneel advies op maat.
  • Advies op locatie of telefonisch.
  • Afstemming met installateurs en leveranciers
  • Vrijblijvende prijsopgave
  • Systeem / Merk onafhankelijk advies
  • Gratis naslagwerk met handige tips en tekeningen.

Kom in contact en laten we samen je project bespreken.

Download onze handige PDF over het aanleggen van Smart Home bekabeling.

Wij zijn oneDOMUS

Onze kracht zit in de implementatie van systemen die naadloos aansluiten bij de wensen van uw klanten. Met heldere communicatie en vakkennis weten wij telkens weer onze klanten tevreden te stellen.

Dit doen wij met veel passie en plezier!