Voor elektriciens, aannemers en architecten.

Uw klant vraag om een domotica- of nog beter, een Smart Home installatie.

Hier kunnen wij uw bedrijf bij helpen door bijvoorbeeld de wensen van de klant in kaart te brengen of door de gehele domotica installatie toe te voegen aan de bestaande electra installatie.

Domotica beveiliging installateur
Totaal oplossing

Wij gaan voor u aan de slag. We nemen contact op met uw klant en brengen alle wensen en mogelijkheden in kaart. Hieruit ontstaat een voorstel. Wanneer deze akkoord is gaan we verder aan de slag om het voorstel uit te werken in een plan dat we samen met u of de installateur bespreken. Als alle details besproken zijn kan de installatie van start gaan.

Ontwerp, assemblage regelkast en programmeren

Samen met de installateur bespreken we het ontwerp. Wanneer alle details zijn besproken en uitgewerkt gaan wij aan de slag. We zorgen dat de regelkast geplaatst wordt en alle componenten hierin aangesloten worden. Het is mogelijk dat wij de regelkast ook afmonteren op de rijgklemmen of dat de installateur dit zelf doet op basis van de door ons aangeleverde documentatie.

Programmeren Loxone Smart Home

We bespreken vooraf het ontwerp en de wensen van uw klant. De installateur plaatst zelf de Loxone componenten. Wanneer alle componenten zijn geplaatst en aangesloten komt oneDOMUS de programmering van de installatie uitvoeren. Alles wordt getest en waar nodig worden er nog aanpassingen aan het programma gedaan.

Oplossing op maat

Heeft u een andere wens die u wilt bespreken? Kom in contact met ons en we gaan samen in gesprek over de mogelijkheden.

Doet het zelf (Particulier)

Wanneer je zelf bezig bent met het bouwen of verbouwen van een woning kan het een goed moment zijn om de woning te voorzien van Domotica. Ook voor jou staan we klaar om samen te kijken naar de mogelijkheden. Weet je al precies hoe je het hebben wilt? Dan maken wij de regelkast voor je klaar en kun je deze zelf ophangen en aansluiten.

Bekijk ook onze pagina bouwbegeleiding.

Kenmerken:

  • Uitbesteden van de totale domotica installatie.
  • Uitbesteden van het programmeer werk.
  • Naadloze samenwerking met uw installateur.
  • Naamloze offerte mogelijk.

Wij zijn oneDOMUS

Onze kracht zit in de implementatie van systemen die naadloos aansluiten bij de wensen van uw klanten. Met heldere communicatie en vakkennis weten wij telkens weer onze klanten tevreden te stellen.

Dit doen wij met veel passie en plezier!